Rewind Happy Ending

Schysstasnubbars Happy Ending!

Instagramkontot Schysstasnubbar har sedan 2019 publicerat berättelser om mäns olämpliga beteenden online. Genom en annorlunda approach där alla berättelser är anonymiserade vill kontot inte straffa enskilda män, utan snarare visa hur samhällsstrukturer ser ut.
Här är Schysstasnubbars Happy Ending.

”I snart tre år har jag haft mitt konto. I snart tre år har jag fått ta del av tusentals av era berättelser om mäns beteenden i dejtingappar, onlinespel och via sms. Kollegor som inte tagit ett nej och trakasserat er. Leverantörer av hämtmat som har tagit era nummer och vägrat låta er vara i fred. Kunder på era arbetsplatser. Lärare. Män i köp och sälj-annonser.

Dickpics, hot, glåpord, otrygghet.

Ett Happy Ending för mig är att alla ska kunna leva sitt liv utan att bli trakasserade. Att kunna dejta, arbeta och spela korsordsspel. I fred. Saker som borde vara självklara men som inte är det.