Rewind Happy Ending

Omstart - Vad är ditt Happy Ending?

Här samlar vi berättelser, tankar, drömmar eller önskningar från personer som vill vara med och skapa förändring. Det är alltifrån dikter, till vardagsbekymmer eller viktiga händelser i livet. Var med oss och ändra narrativet och skapa nya Happy Endings! Maila oss på mitthappyending@happy-ending.se

Ett fantastiskt Happy Ending

"För mig är happy ending att i slutet av dagen få känna att jag är trygg och har gjort vad jag kunnat för att bidra till ett bättre, mer jämställt samhälle."

Läs mer

Rebeckas Happy Ending

"Happy Ending är för mig när jag är omringad av värme, kärlek och god gemenskap. Ett happy ending jag drömmer om för andra i utsatta situationer är frihet, glädje och hopp igen i livet."

Läs mer

Ellas Happy Ending

"Ett Happy Ending för mig är att känna hur osäkerheten om vart jag är på väg i livet övergår till en säkerhet om att jag är inne på rätt väg."

Läs mer

Ainos Happy Ending

"Happy Ending för mig blir nog avslutningen på mina två graviditeter. Två olika förlossningar där jag efter smärta, andning och väntan fick möta mina två barn. Det är nog det mest underbara och otroliga jag varit med om i livet. Så förundrad över min kropp och vad den kan göra."

Läs mer

Susannah Sjöberg – ordförande i Sveriges Kvinnoorganisationer

"Det finns många happy endings i mitt liv. Allt från slutet av filmen Love Actually till en fredagskväll i soffan framför På Spåret. Men de två bästa är när mina barn har fötts. Nu senast en sen kväll i augusti på Danderyds sjukhus. Efter ett dygn med värkar låg hon äntligen i min famn, helt perfekt och underbart vacker. Allting hade gått bra och det är ett happy ending jag aldrig kommer att glömma."

Läs mer