Rewind Happy Ending

Omstart - Vad är ditt Happy Ending?

Här samlar vi berättelser, tankar, drömmar eller önskningar från personer som vill vara med och skapa förändring. Det är alltifrån dikter, till vardagsbekymmer eller viktiga händelser i livet. Var med oss och ändra narrativet och skapa nya Happy Endings! Maila oss på mitthappyending@happy-ending.se

Rebeccas Happy Ending

“Happy ending för mig är när mina barn är lyckliga och jag vet att de är trygga. Deras skratt är som musik i mina öron.”

Läs mer

Lars Happy Ending

“Att se om igelkotten har ätit upp sin mat. Titta på solnedgången. Se om det blir frost i natt. Titta på en bild av mitt lilla barnbarn.”

Läs mer

Bokdaling Happy Ending

“Det är när mina barn har jobbat hårt för att nå ett mål (läxor, lära sig något nytt) och när de lyckats.”

Läs mer

Marias Happy Ending

“Mitt Happy Ending är att leva ett fulländat liv med mycket kärlek och äventyr och att sedan, efter ett livs erfarenheter, bli pensionär och leva med min gubbe och spela golf.”

Läs mer

Jonas Happy Ending

“Att få tillbringa en dag tillsammans med sina vuxna barn och se att de är lyckliga och har ett bra liv.”

Läs mer

Susanns Happy Ending

“Mitt Happy Ending är när människor som befinner sig i utanförskap, hemlöshet, arbetslöshet, psykisk ohälsa m.m. hittar en väg tillbaka. För mig är det höjden av lycka.”

Läs mer

Sofias Happy Ending

“För mig innebär det inte att allt är som på film där vi ser “live happily ever after”. För mig är det småsakerna. Att komma hem tryggt varje kväll och veta att de man älskar är säkra och mår bra. Det är också tryggheten i att se hur en omgivning har möjligheten och förutsättningarna att få växa upp.”

Läs mer