Rewind Happy Ending

Deltagare i Växtkraft Thai

Här hittar du flera av de salonger i Sverige som deltar i projektet Växtkraft Thai – och Kvinnor Emellan. Vi kommer förstås lista fler, tipsa oss gärna om din favoritsalong, du kan också boka genom oss på bokamassage@happy-ending.se. Unna dig bort en riktig massage. Eller varför inte ge bort en massage till någon du tycker om?

Ployroong Thaimassage

Ployroong Thaimassage i Mölndal erbjuder traditionell thaimassage, oljemassage och massage för nacke, axlar och huvud.

Läs mer

Wi Thaimassage

Wi Thaimassage i Västra Frölunda erbjuder flera olika massageformer och är även specialiserade på gravidmassage.

Läs mer

Zen Thaimassage

Zen Thaimassage i Göteborg har behandlingar så som traditionell yogamassage, oljemassage och fotmassage som utförs av certifierade massörer.

Läs mer

Saad Thaimassage

Saad Thaimassage på Karl Johansgatan i Göteborg erbjuder traditionell thailändsk massage, oljemassage, fotmassage, och örtmassage.

Läs mer

Swethai massage

Välkommen till Swethai massage på Lidingö. Vår personal är utbildad och har många års erfarenheter av kroppsvård, thaimassage och även fotvård.

Läs mer

No.1 Deluxe

Hos No. 1 Deluxe på Karlaplan i Stockholm utförs alla behandlingar med välrenommerad teknik från de bästa traditionella massageskolorna i Thailand.

Läs mer

Kungs Thaimassage

Hos Kungs Thaimassage på Magnus Ladulåsgatan i Stockholm kan du boka massage som utförs av professionella och erfarna massörer.

Läs mer