Rewind Happy Ending

Behöver du hjälp med att inte begå sexuella övergrepp?

Att köpa sig tillträde till någon annans kropp är en kriminell handling. Numera pratar fler och fler om betalt övergrepp som komplement till det som i sexköpslagen heter köp av sexuella tjänster eller utnyttjande av barn genom köp av sexuell handling. Det går att sluta och många vill också.  

KAST vänder sig till dig som köper sexuella tjänster eller upplever att du har ett tvångsmässigt sexuellt beteende. KAST hjälper dig att bryta destruktiva sexuella beteenden.

I följande städer finns mottagningar: GöteborgMalmöStockholm och Umeå. Gå vidare genom att klicka på respektive stad.

PrevenTell är en nationell hjälplinje för dig som upplever att du tappat kontrollen över din sexualitet, som kanske känner oro för tankar och handlingar eller är rädd att göra dig själv eller andra illa.
preventell.se. Telefon 020 – 66 77 88

Killar.se är ett verkligt stöd för killar som blir utsatta eller utsätter andra för våld och övergrepp. Här kan du chatta anonymt: killar.se

Referensgrupp för män
För att Realstars ska gå kunna vidare i vårt arbete behöver vi mäns tankar, idéer och reflektioner om att betala för tillträde till någon annans kropp. Vi vänder oss till dig som kan tänka dig att dela med dig. Vi önskar ta del av dina tankar och funderingar, antingen genom samtal, möten, zoom eller om du har andra idéer. Självklart är du anonym om du önskar.

Är du intresserad maila till info@happy-ending.se