Rewind Happy Ending

Johans Happy Ending

Här kan du läsa Johans variant av ett riktigt Happy Ending. Tillsammans tar vi makten över ordet tillbaka till dess riktiga betydelse – var med oss du också och maila ditt bidrag till mitthappyending@happy-ending.se

“I filmens värld innebär ett lyckligt slut tillfället då ridån går ner och man vet att alla parter kommer att leva ut resten av sina dagar i samma euforiska sinnelag som visas i filmens slut. Verkligheten fungerar inte så. Det känns också alltför dystert att likställa “ending” med döden. Därför tänker jag att ett lyckligt slut, Happy Ending, snarare kan vara en självinsikt någon gång under livet där man finner sig själv, sina åsikter och ideal och lär sig att tycka om och uppskatta sig själv. Efter en sådan insikt blir livet troligtvis lyckligare och lättare. Kanske är detta så nära man kommer filmens Happy Ending i verkliga livet.”